Onze Missie

Wij zijn een team van professionals die gepassioneerd zijn over holistische disciplines en levensvaardigheden.

 

Ons professioneel team

bb hwc about 01 1

Wij zijn een team van professionals die gepassioneerd zijn door holistische disciplines en levensvaardigheden. Door ons enthousiasme, onze dynamiek, onze kennis van de openingen en de talrijke mogelijkheden die de voorouderlijke kennis biedt, hebben wij ons kunnen verenigen rond één enkel doel: zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden zich te scholen en de kennis te verwerven die onontbeerlijk is om beter te leven.

Onze missie is werkelijk om, tegen betaalbare prijzen, de kennis over te dragen die nodig is om de bloei, het welzijn, de ontwikkeling van zichzelf te benaderen, of het nu voor gezins- of beroepsgebruik is.

For your inner peace.

Watch the video below to know more about us.

Veelgestelde vragen

U heeft de vragen, wij hebben de antwoorden.

Zodra u de opleiding hebt gekozen die u wilt volgen, kiest u een betalingsmethode en gebruikt u onze beveiligde interface om verder te gaan met de betaling. Zodra de betaling is gevalideerd, ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

U kunt uw verzoek per e-mail naar het volgende adres sturen: [email protected]

Wij raden u echter aan uw inloggegevens te noteren zodra u de e-mail ter bevestiging van uw inschrijving ontvangt.

U hebt levenslang onbeperkte toegang tot de opleidingsprogramma’s. U kunt met uw opleiding beginnen wanneer u maar wilt, er is geen tijdslimiet om deze te voltooien. Voor elke module moet u rekenen op 30 minuten tot 2 uur.

Ja, u hebt een bedenktijd van 30 dagen vanaf het moment van de betalingsbevestiging.

Aan het eind van elke module vindt u een quiz. Deze quizzen zijn niet verplicht, maar worden aanbevolen om uw kennis te herzien en u voor te bereiden op het eindexamen.

Aan het einde van de cursus wordt een examen in de vorm van een meerkeuzevragenlijst aangeboden. Om te slagen, moet u 80% van de antwoorden juist hebben. Als u minder dan 80% correct scoort, krijgt u de kans om het examen over te doen. Als u geslaagd bent, kunt u uw certificaat online afdrukken.

Onze opleidingen bestaan uit schriftelijke documenten op de website en audiomateriaal.

Ja, u hebt een bedenktijd van 30 dagen vanaf het moment van de betalingsbevestiging.

Onze opleidingen zijn zowel gericht op beginners als op professionals. Of u nu uw kennis wilt uitbreiden of een nieuwe vaardigheid wilt aanleren, onze cursussen zijn voor u toegankelijk. De gebruikte taal is eenvoudig en de behandelde technieken worden uitvoerig toegelicht.

Probeer het 30 dagen lang

Voor al onze opleidingen geldt een geld-terug-garantie.