Internationaal erkende certificeringscursussen door de National Certification Council for Activity Professionals (NCCAP)

Welkom bij Scholistico, waar we internationaal erkende certificeringscursussen op het gebied van gezondheid en welzijn aanbieden. Onze cursus, met name de Art Therapy Practitioner Training Course, is gecertificeerd door NCCAP, een toonaangevende certificeringsraad in het veld. Deze pagina onderstreept het belang van NCCAP-certificering en wat het betekent voor onze klanten.

NCCAP LOGO2017 outlines 1

Wat is NCCAP?

Opgericht in 1986, NCCAP (National Certification Council for Activity Professionals) is een officiële referentie van de Activity Profession, ontwikkeld door deNational Association of Activity Professionals (NAAP). NCCAP-zorgstandaarden zijn evidence-based, voldoen aan de hoogste CMS-standaard en hebben bewezen iemands fysieke, mentale en psychosociale welzijn te verbeteren.

Voordelen van NCCAP-certificering

Wanneer u kiest voor de NCCAP-gecertificeerde cursussen van Scholistico, ontvangt u een uitzonderlijke training en profiteert u van tal van belangrijke voordelen die samenhangen met de NCCAP-certificering. Deze voordelen omvatten:

  • Uitgebreid certificeringscurriculum dat voldoet aan federale en staatsvereisten
    Bevordering van persoonsgerichte zorg en levenskwaliteit
  • Verzekering van robuuste training, met tot nu toe meer dan 150.000 opgeleide, getrainde en gecertificeerde personen
  • Een gecertificeerde cursus gericht op gedragsgezondheid, op trauma gebaseerde zorg, culturele competentie en geheugenzorg
  • Voor goedkeuringsnummer voor certificering voor kunsttherapie NCCAP5028814-24NT krijgt u 21 CE-uren

Hoe NCCAP-gecertificeerd te worden

Het verkrijgen van NCCAP-certificering is een eenvoudige procedure geworden. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de NCCAP-website te sturen, de nodige opleiding te volgen vereisten en slagen voor het certificeringsexamen van derden. Zodra aan de vereisten is voldaan, bent u NCCAP-gecertificeerd.

Conclusie

Bij Scholistico begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarom bieden we een NCCAP-gecertificeerde Art Therapy Practitioner Training-cursus, zodat onze klanten professionele erkenning en training van superieure kwaliteit krijgen. Word vandaag nog NCCAP-gecertificeerd en verbeter uw vaardigheden met een internationaal erkende certificering.