Internationaal geaccrediteerde opleidingen door de International Practitioners of Holistic Medicine IPHM

Welkom bij Wellness Opleidingen, waar wij Internationaal geaccrediteerde opleidingen in de niche gezondheid en wellness aanbieden. 

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door IPHM, de grootste toonaangevende onafhankelijke professionele accreditatie raad wereldwijd. 

Op deze pagina belichten wij de waarde van de IPHM-accreditatie en wat dit betekent voor onze studenten.

iphm logo worldwide o

Wat is IPHM?

“IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) certificeert alternatieve therapeuten, beoefenaars, genezers, schoonheidsspecialisten en aanbieders van opleidingen. Als u het IPHM-keurmerk ziet, kunt u erop vertrouwen dat de therapeut, beoefenaar, schoonheidsspecialist of opleider met wie u werkt aan onze hoge eisen voldoet.”

Voordelen van IPHM-accreditatie

Wanneer u kiest voor de IPHM-geaccrediteerde cursussen van Wellness Opleidingen, ontvangt u niet alleen een opleiding van topkwaliteit, maar profiteert u ook van de vele voordelen die de IPHM-accreditatie met zich meebrengt. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Een eenvoudig en betaalbaar certificeringsproces
  • Professionele erkenning dat u een kwaliteitsstandaard biedt die mensen kunnen vertrouwen
  • Eigen IPHM-profielpagina om meer potentiële cliënten te bereiken
  • Extra verzekeringskorting om uw praktijk te dekken
  • Gratis maandelijkse reclame om uw diensten te promoten
  • Toegang tot een van de grootste professionele platforms ter wereld

Hoe wordt u IPHM gecertificeerd?

IPHM gecertificeerd worden is eenvoudig en ongecompliceerd. Vraag gewoon een IPHM-lidmaatschap aan via het online aanvraagformulier. Het IPHM-bestuur zal uw aanvraag beoordelen en eventuele extra vragen beantwoorden. Als uw aanvraag voldoet aan de normen van het bestuur, gefeliciteerd, u bent IPHM gecertificeerd.

Conclusie

Bij Wellness Opleidingen geloven we in het belang van kwaliteit en vertrouwen in de gezondheids- en wellnessbranche. Daarom kiezen wij ervoor om IPHM-geaccrediteerde cursussen aan te bieden, zodat onze klanten kunnen genieten van de voordelen van professionele erkenning en hoogwaardige training. Word vandaag nog IPHM gecertificeerd en sluit u aan bij ‘s werelds grootste professionele therapeutengemeenschap.