50+ Natuurlijke Huismiddeltjes

Duik in een wereld waar de natuur spreekt en troost en remedies biedt via ons vakkundig samengestelde e-boek.

Binnenin zul je ontdekken:

  • Harmonie in de Spijsvertering: Navigeer door de natuurlijke paden om veelvoorkomende kwalen zoals brandend maagzuur en misselijkheid te verzachten, en zorg voor een harmonieuze spijsvertering.
  • Balans van Geest & Ziel: Duik in remedies die gericht zijn op mentale ontspanning en helpen stress en slapeloosheid te verlichten. Adem & Vitaliteit: Verken de geheimen van de natuur voor de gezondheid van de luchtwegen en zorg ervoor dat elke ademhaling die je neemt verkwikkend is. De Natuurlijke
  • Kracht van het Lichaam: Van verlichting van gewrichtspijn tot het verminderen van ontstekingen, de oplossingen van de natuur zorgen ervoor dat je lichaam sterk en veerkrachtig blijft.
  • Omarm Mondgezondheid: Duik in natuurlijke manieren om je glimlach te beschermen en zorg voor stralende mondgezondheid.

… en nog veel meer.

Elke pagina is ontworpen voor gemak en inspiratie. Of je nu een remedie opzoekt of gewoon aan het verkennen bent, het interactieve PDF-bestand zorgt voor een naadloze reis. En voor die momenten waarop je dieper wilt verbinden, stelt het ontwerp dat printvriendelijk is je in staat om de wijsheid van de natuur in je handen te houden.

Met dit e-boek is elke remedie een stap naar holistisch welzijn, een dans met de natuur en een viering van eeuwenoude wijsheid.

Niet ingeschreven

Opleiding omvat

  • 1 Onderwerp

Beoordelingen en Recensies

3.3
Gem. Beoordeling
4 beoordelingen
5
0
4
2
3
1
2
1
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Avatar van Asmita Asmita
15 uur geleden geplaatst
Bronvermelding mist

Ik ben net begonnen met de opleiding en het eerste wat mij opvalt is dat er tot nu toe nergens een bronvermelding bij staat. Iets wat meer evidence based informatie zou wel fijn zijn. Verder prima informatie om zelf uit te gaan proberen in de praktijk om de resultaten persoonlijk te ervaren. Ben benieuwd naar de opleidingsmodule zelf.

×
Voorbeeld afbeelding
Avatar van Vincent Vincent
3 dagen geleden geplaatst
Goed, maar kan beter

Iemand die reeds met deze materie bezig is die zal het meeste wat in de PDF staat wel al kennen. Voor mensen die echt nieuw zijn, is het een kleine verrijking. De lay-out van het boek (PDF) kan beter. Bij de inhoudstafel zijn bvb. alle hoofdstukken onderlijnd. Geen idee waarom, maar het maakt het wel moeilijk leesbaar. Vertaling kan hier en daar ook beter. Maar kom, als "bonus" wel fijn!

×
Voorbeeld afbeelding
Avatar van Snezhana Snezhana
3 dagen geleden geplaatst
Elk stukje informatie draagt ​​een belangrijke boodschap met zich mee

Beste, Meer informatie is voor beginners - dat wil zeggen voor mensen die tot nu toe ongepast hebben gegeten.De meeste van de 50 producten heb ik gebruikt en bevestigen hun natuurlijke kracht, maar ik zou graag willen dat je 's ochtends aandacht besteedt aan het gedeelte over citroenwater.Dit water met citroen is niet voor mensen met een lage bloeddruk, omdat het deze nog verder verlaagt.

×
Voorbeeld afbeelding
Avatar van ellen Craeymeersch ellen Craeymeersch
4 weken geleden geplaatst
Valt wat tegen

Niet wat ik er van verwacht had. Er staan heel wat spellingsfouten in de cursus. Je moet heel veel zelf opzoeken, bv tekeningen van skeletbouw, spieren,... om dan daar de benaming van de verschillende botten en spieren bij uw eigen tekening aan te vullen. Je zou toch verwachten dat dergelijke zaken in de cursus te vinden zijn. Los daarvan, wel een boeiende materie!

×
Voorbeeld afbeelding
Avatar van Chequille Chequille
3 weken geleden geplaatst

Dank je wel voor het delen van je feedback, en we waarderen je eerlijke mening over de cursus.

Het spijt ons te horen dat de cursus niet aan je verwachtingen voldoet en dat je enkele spellingsfouten hebt opgemerkt. We zullen zeker ons best doen om de cursus te verbeteren en eventuele fouten te corrigeren.

Je opmerking over de noodzaak om veel zelf op te zoeken is belangrijk. We begrijpen dat een uitgebreide en informatieve cursus van groot belang is. We zullen bekijken of we aanvullende informatie, zoals tekeningen en benamingen van botten en spieren, kunnen toevoegen om de cursus completer te maken en het leren gemakkelijker te maken.

We zijn blij om te horen dat je de materie boeiend vindt, en we blijven ons inzetten om de cursus te verbeteren en aan te passen op basis van feedback van studenten zoals jij.

Toon meer recensies
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!